Webshop

A vízminőség ellenőrzéséhez többféle módszert kínálunk az ivóvíz, a felszíni víz, a talajvíz és a szennyvíz analízisére.
A használt analitikai módszerek képesek kimutatni és mérni a természetes elemeket és szervetlen vegyületeiket, valamint a szerves kémiai anyagok széles körét.

Víz analizáló mérőeszközeink:

  • Kolorimetriás – egy kémiai elem koncentrációjának meghatározására szolgál egy oldatban egy színező reagens segítségével. Szerves és szervetlen vegyületekre egyaránt vonatkozik .
  • Titrometriás – egy olyan technika, ahol ismert koncentrációjú oldatot használnak egy ismeretlen oldat szintjének meghatározására.
  • Elektronikus eszközök – beleértve a digitális mérőket, kolorimétereket és fotométereket – elérhetők elektronikus eszközként vízvizsgálathoz.

Fordítson különös figyelmet azokra a szennyező anyagokra, amelyek a múltban magas értékeket mutattak a vízanalízis során, vagy ha egészségügyi problémák merülnek fel. Használjon tiszta műanyag vagy üvegedényt a minta gyűjtéséhez. A korábban fehérítőhöz, szappanhoz vagy egyéb anyagokhoz használt tartályok szennyezik a vízmintát. Öblítse ki háromszor a mintavevő edényt és a fedelet a vizsgálandó vízzel.