Rólunk

Kiváló minőségű víz analizáló teszterek széles választéka

Webáruházunkban Ön is megvásárolhatja minőségi otthoni víz analizáló tesztereinket. Ezek segítségével gyorsan képet kaphat a vízben esetlegesen megjelenő szennyező anyagokról.

A HydroFLOW Magyarország Kft. minőségi szűrési megoldásokat kínál az Ön egyedi vízprofiljához szabva. Testre szabott megoldásokat kínálunk a semleges ízű, szagmentes vízhez. Olyan hatékony szűrőrendszereket kínálunk, amelyek kímélik a készülékeket és ellenállnak a szennyeződéseknek.

%

megbízhatóság

vizsgálat az elmúlt évben

víz analizálás
víz teszterek

Vízvizsgálat

Tudja mi van a vizében? Az első lépés a jobb ízű, jó minőségű víz felé az, hogy megmérjük, milyen problémákat kell kezelni. Az átfogó vízteszt-készletekkel tiszta képet kaphat az ivóvíz tartalmáról. A tesztek eredményei alapján kiválaszthatjuk a megfelelő szűrési megoldást, így nyugodt szívvel élhet, és szennyezett vizet hűsítő, finom vízzé változtathatja.

víz laboratóriumi vizsgálata
víz tesztelése

Az otthonoknak és a vállalkozásoknak is szükségük van minőségi, tiszta vízre!

Milyen gyakran tesztelje a vizet?

Ha magán kutat használ, akkor az általános irányelv az, hogy évente legalább egyszer teszteljen. Javasoljuk azonban, hogy félévente tesztelje le a vizet, ha ipari üzem vagy gyár közelében él, vagy ha a vize korábban magas szennyeződést tartalmazott.

Mikor kell azonnal tesztelnie a vizet?

Ha ízben, illatban, színben vagy állagban változást észlel, azonnal teszteljen. Hagyja abba a vízivást, és várja meg az eredményeket.

Általunk forgalmazott termékek

A HydroFLOW Magyarország Kft. a víz analizáló teszterek mellett vízkezeléssel, víztisztítással is foglalkozik. Mérje meg tesztereinkkel a víz minőségét és kérjen ajánlatot a víz minőségének javítására is!

Cégünk víz- és légkezeléssel foglalkozik. Látogassa meg a www.hydroflow.hu oldalunkat, melyen keresztül megtalálja vizszűrőinket, vizkezelő termékeinket, infrafűtőinket és mobil hűtő készülékeinket.

Bisnode Platina
cégminősítő tanúsítvány

bisnode-platina-2023

HydroFLOW Magyarország Kft.

2314 Halásztelek,
Melinda utca 4.

Nyitvatartás

hétfőtől-péntekig 8.00 – 16.00
szombaton zárva

Telefon