Leírás
JELLEMZŐK:
- Vízálló ház (IP-67 minősítés)
- Digitális automatikus kalibrálás (egy pont), digitális finomhangolással
- Automatikus hőmérséklet-kompenzáció (ATC)
- Automatikus kikapcsolás funkció, adattartás funkció és alacsony akkumulátor töltöttség jelző
- Könnyen leolvasható LCD-képernyő egyidejű hőmérséklet-kijelzéssel
- Cserélhető érzékelő (SP-P2 modell)
- Gyárilag kalibrált: A PH-200 mérőt hárompontos ellenőrzéssel és gyárilag 7,0 pH-ra kalibrálták.
- Tartalmaz egy áttetsző kupakot, 2 db Triple A (AAA) elemet , zsinórt és pH 7.0 puffert (tasak)
TERMÉKLEÍRÁS
- pH-tartomány: 0-14
- Hőmérséklet-tartomány: 0-55 °C; 32-130 °F
- Felbontás: 0,01 pH; A hőmérséklet felbontása 0,1 °C/F
- Pontosság: +/- 0,1 pH; A hőmérséklet pontossága +/-1%
- Minimális EC/TDS: 5 uS/10 ppm
- Elektróda: Cserélhető üvegérzékelő és referenciacső elektródák
- Ház: IP-67 Vízálló (meríthető; úszó)
- Áramforrás: 2 x Triple A (AAA) mellékelve
- Méretek: 18,5 x 3,4 x 3,4 cm
- Súly: 96,4 g
- UPC: 891144000021
PH-200 pH mérő- optimális megoldás a professzionális kézi pH mérők kategóriájában.A PH-200 nagyon kedvelik az élelmiszeripari méréseknél, kazánvíz minőségi ellenőrzésénél, mobil laborokban, uszodai pH méréskor. Úszik a vízen, nem merül el.
A pH-200 pH/T- mérő vízhatlan kivitelben (IP-67), cserélhető elektródákkal, robosztus testtel, eredmény kimerevítési funkcióval, 3 pontos kalibrációs lehetőséggel (pH4 , pH7, pH10), š 0,02pH pontossággal megfelel a professzionális követelményeknek is.
A pH mérőt minden pontos mérés előtt kalibrálni kell, amelyet csak puffer oldattal lehet! Ezért is ajánljuk hozzá a puffer oldatokat gazdaságos ( 100 ml ) kiszerelésben. A puffer oldat flakonos kiszerelésben (NEM TASAKBAN!) kerül forgalomba, ami lehetővé teszi annak többszörös használatát.
A nagy LCD kijelző könnyíti az eredmények megfigyelését. Széleskörűen alkalmazható: ivóvíz, ásványvíz, ezüst-kolloidok, lúgos ionizált ivóvíz pH-értékének az ellenőrzésére, medence, akvárium, öntözővíz, tápoldat pH értékének a meghatározására, víztisztítók minőségének az ellenőrzésére, gyümölcslevek, savanyúságok, ételek pH-értékének a mérésére.